Padlódobozok

Padlódobozok

A padlódobozok az erősáramú és adatátviteli ellátást biztosítják. A beépített szerelvények szabadon választhatóak, így minden igény kielégítésére alkalmasak. A szintezőlábak segítik a padló szintjéhez való tökéletes illeszkedést. A fémből készült padlódobozok ellenállóbbak a műanyagoktól, ugyanakkor elegáns és feltűnésmentes megjelenésükkel minden környezetben praktikusan elhelyezhetőek. A telepítés után a rozsdamentes acél vagy a sárgaréz élek látszódnak. A padlódobozok kiválóan alkalmasak beton aljzatba, éppúgy, mint álpadlós rendszerbe, hidegburkolatokhoz.

C-sorozat

Rozsdamentes acélból készült kör alakú padlódobozok, többféle kivitelben: aljzatbetonhoz, vagy álpadlóhoz, akár szőnyegleszorító peremmel. Szerelvénykehellyel, 12 férőhelyes.

Igény esetén egyedi paraméterekkel is rendelhető.

C-sorozatú padlódobozok
ECO-sorozatú padlódobozok

ECO-sorozat

Rozsdamentes acélból készült padlódobozok többféle kivitelben: aljzatbetonhoz, vagy álpadlóhoz, akár szőnyegleszorító peremmel vagy tubuskivezetővel, szerelvénykehellyel, vagy akár csak szerelvényekkel. 8 férőhelyes.

Igény esetén egyedi paraméterekkel is rendelhető.

F-sorozat

Rozsdamentes acél vagy sárgaréz tetővel készült padlódobozok, nagyobb igénybevételű helyekre, 250 kg pontszerű terhelhetőséggel. Szerelvényezhető 4, 8, vagy 12 modullal, szerelvénykelyhekkel.

Igény esetén egyedi paraméterekkel is rendelhető.

F-sorozatú padlódobozok
V-sorozatú padlódobozok

V-sorozat

Rozsdamentes acél vagy sárgaréz tetővel készült padlódobozok alacsonyabb beépítési mélységű helyekre. Szerelvényezhető 2, 6, vagy 8 modullal.

Igény esetén egyedi paraméterekkel is rendelhető.

Design padlódobozok

Masszív felépítésűek és magas minőségűek, csiszolt réz és rozsdamentes tetővel. IP védettsége: IP 20. Megjelenésük diszkrét, de mégis elegáns. Alkalmazásuk egyaránt lehet padlóba, falba és bútorba.

Design padlódobozok
IP-védettségű padlódobozok

IP-védettségű dobozok

Kör, vagy négyzet alakú, por- és páramentesen záró dobozok, IP 54-es védettséggel, sárgaréz fedéllel.

Műanyag csapófedelek

Négyzetes dobozok több férőhellyel és többféle rendelhető színben. Álpadlóhoz, vagy betondobozzal aljzatbetonhoz is.
4, 8, 10 ,12 férőhelyes változatokban.

Rendelhető színek:

 

Műanyag padlódobozok, csapófedelek

Továbbá:

Beépíthető szerelvények

Katalógus megtekintése

Műanyag betétlemezek

Katalógus megtekintése

Fém betétlemezek

A nedvesápolás tilos

Nedves ápolású száraz helyiségbe

A padlótisztítás során nem képződhetnek tócsák, és nem nedvesedhet át a padlóburkolat. A padló alatti rendszer száraz minősítésű helyiségekben alkalmazható.

Kábelbecsípődés veszély

Kábelbecsípődés veszély!

A padlódobozba csatlakoztatott kábeleket a becsípődés elkerülése miatt, kizárólag a vezetékkivezetőn keresztül szabad vezetni! Minden esetben ügyelni kell arra, hogy a vezetékkivezető véletlen lecsukódás elleni reteszelt helyzetben legyen!