A JÖVŐT ÉPÍTJÜK

+36-23-521-300

A jövőt építjük

Ügyvezetői gondolatok

a jövőt építjük

Szeretettel köszöntöm Önt vállalatunk megújult honlapján!

Engedje meg, hogy röviden bemutassam a cégünket, hitvallásunkat és értékeinket.

 

Az Electraplan-Termelő Kft. 2024. január elsején ünnepli fennállásának 30. évfordulóját.

Az elmúlt 3 évtizedében rengeteg dolog történt, de van, ami nem változik meg:
Elhivatottak vagyunk a partnereink szakszerű kiszolgálása mellett, hogy mindig kihozzuk magunkból a legtöbbet, a legjobbat.

Kollégáink szakértelme és hozzáértése biztosítja a folyamatos minőséget, valamint ez garancia arra is, hogy mindig a tudásunk legjavát adjuk.
Fontos számunkra, hogy a gyártási és működési folyamataink fenntarthatóak és minőségileg magas színvonalúak legyenek.

Mindhárom gyártó telephelyünk – Vésztő, Nyirád, Óhíd, valamint az érdi központi irodánk és raktárunk – is, saját naperőművel rendelkezik, hogy a gyártás és működés energiaigényét saját forrásból is fedezzük, ezzel is csökkentve az ökológiai lábnyomunkat.

Terveink között szerepel, hogy a termékeinket mind szélesebb szolgáltatáscsomaggal kiegészítve kínálhassuk a partnereinknek, legyen szó akár mérnöki munkáról, telepítésről vagy szerelésről. Németországban ennek a megoldásnak már komoly hagyománya van, hogy nemcsak terméket értékesítenek, hanem a termékhez kapcsolódóan szolgáltatásokkal is megtámogatják a vevőiket.

Továbbra is elkötelezettek vagyunk a környezettudatos és biztonságos gyártási folyamatok mellett, ennek mentén szereztük meg az MSZ EN ISO 14001:2015 (KIR), 45001:2018 (MEBIR), 50001:2019 (EgIR) tanúsítványokat.
A munkatársaink folyamatos képzése továbbra is kiemelt feladat, ezzel is növelve a szakértelmünket és sokoldalúságunkat. Fontos, hogy mind a kollégáinkkal, mind a partnereinkkel közösen, együtt érjük el a sikereinket, hogy mindig együttműködés jellemezze a munkánkat.

A jövő nemzedéke számára szeretnénk továbbadni ezen értékeket, ezért is szervezünk évről évre gyermektáborokat, ahol a szórakozás mellett, a környezettudatosságra, fenntarthatóságra, körforgásos gazdálkodásra és a folyamatos tanulás fontosságára irányítjuk a gyerekek figyelmét.

A kutatás-fejlesztésben a fókusz továbbra is a vegyes műanyag hulladék feldolgozásán és körforgásos gazdálkodásba vonásán áll.

Kincses János
ügyvezető – tulajdonos